vrijdag 15 januari 2021

De Zwitserse Alpen zijn als Zwitserse kaas

Jake Anthony Angeli Chansley
Op 20 januari is de inauguratie van Joe Biden. Het is de bedoeling dat hij die dag de zesenveertigste president van Amerika wordt.
De volgelingen van president Donald Trump zijn vastbesloten om de inauguratie tegen te houden.
Op 6 januari gaven ze een voorproefje van hun vastbeslotenheid. Ze drongen met geweld het Capitool binnen en hun bisonman ging in de Senaat op de stoel van Mike Pence zitten. De bisonman wordt ook wel de Q sjamaan genoemd, of kortweg de sjamaan.
Ik had wel eens van hem gehoord. Sjamaan betekent: iemand die weet.
De sjamaan heet Jake Anthony Angeli Chansley. Wat een mooie naam. Hij is 32 jaar, zijn moeder is trots op hem en hij praat snel (te snel om hem welbespraakt te noemen
bij welbespraaktheid hoort een gematigder tempo). In een interview zei hij: "The Swiss alps are like Swiss cheese."
Met Zwitserse kaas bedoelt hij Emmentaler kaas, waar zeer grote gaten in zitten. Volgens de sjamaan zijn er in de Zwitserse bergen geheime ruimtes
(de gaten) waar de wereldelite de wereldheerschappij voorbereidt.
Wat is waanzin in een land waar Texaanse oliebaronnen zeggen dat god de olie speciaal voor de christenen in de grond heeft gestopt? In Amerika heeft de tijd lang stilgestaan.
Nadat hij op 6 januari een tijdje op de Senaatsstoel van vice-president Pence had gezeten, reed de sjamaan terug naar Arizona, waar hij woont. Daar werd hij gearresteerd.
Het voedsel dat hij in de gevangenis krijgt wil hij niet eten. Dit lijkt me verstandig. Hij volgt een sjamaandieet van granen, zaden en planten. Zijn moeder zegt: "Hij is lief."

[wordt vervolgd]

Geen opmerkingen:

Een reactie posten